Web Faqe Hosting

Fillestar

Një paketë fillestare e zgjedhur për të krijuar website-in tuaj online.

5GB SSD Hapësirë

50GB Bandwidth

5 Email-e

Asnjë Domain Falas

VIP

Për website që kanë nevojë për më shumë hapësirë dhe performancë.

20GB SSD Hapësirë

200GB Bandwidth

20 Email-e

Domain Falas

Biznes

Një paketë supreme për host. Për website që kanë shumë vizitorë & angazhim.

50GB SSD Hapësirë

500GB Bandwidth

50 Email-e

Domain Falas

Powered by WHMCompleteSolution